Een VPN-verbinding voor afzonderlijke apps inschakelen

Alle apps op jouw apparaat waarvoor VPN is ingeschakeld maken verbinding met internet via een VPN wanneer een beveiligde VPN-verbinding tot stand is gebracht.

Zo schakel je een app in om verbinding te maken met internet via een VPN-verbinding:

1. Open de Kaspersky app.
  2. Ga naar VPN > Instellingen .
  3. Tik op Split tunneling en schakel de schakelaar in de bovenhoek in om de functie in te schakelen.
  4. Als je een app wilt zoeken waarvoor je VPN wilt inschakelen, tik je op het zoekpictogram en typ je de naam van de app in de zoekbalk.
  5. Tik op de schakelaar om de VPN-verbinding voor deze app in te schakelen.

Je kunt ook de VPN-verbinding voor afzonderlijke apps inschakelen door op de schakelaar naast de app te tikken in de lijst met apps die wordt weergegeven wanneer je Split tunneling opent.

6. Tik op de Inschakelen voor iedereen knop om de VPN-verbinding voor alle apps in de lijst in te schakelen.

De Voor alle inschakelen iedereen knop verschijnt wanneer de VPN-verbinding is uitgeschakeld voor alle apps in de lijst.

Als je jouw instellingen voor Split tunneling wijzigt terwijl je verbonden bent met een VPN, moet je opnieuw verbinding maken met de VPN om de nieuwe instellingen toe te passen.